2010. szeptember 17., péntek

Dömörkapu

13 megjegyzés:

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Ez a kép még a régi motyóval készült, egy sorozat részeként. Már vannak itt belőle képek régebbi bejegyzésekben. Remélem idén ismét készülhetnek szép képek itt ;)

TiSza írta...

Lám, milyen jó volt az a régi motyó :-)

Várday Béla írta...

Szépen táncolnak a körbe a levelek.
Itt az ősz...

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Köszönöm Nektek! Örülök, hogy megnéztétek és tetszik!

TiSza, jó volt biza de a mostani is az ;) az idén már alig várom, hogy hasonló körülmények mellett teszteljem, kíváncsi leszek az adódó különbségekre. 450D a hosszú záridős képeken kissé több zajt produkált mint szerettem volna, meglátjuk mit alakít D90.

Marcsi írta...

Ilyen átfogó képet talán nem is láttam még róla. Gyönyörű!

Lőrincz Csaba írta...

Nagyon szép kép, a D90 nem fog annyi zajt produkálni, és ha fog is csak iso 800 felett lesz szembetűnő az alexponált részeken :-)

Unknown írta...

van szemed a széphez!!!

TiSza írta...

Számomra sem kérdéses, hogy a D90 más kategória. (Árban is.) Én Canonos vagyok, de bizony Nikonos lennék, ha az obik ára nem lenne 30-40%-kal magasabb, mint az ugyanolyan minőségű Canonoké...

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Marcsi Köszönöm szépen :)

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Szia Csaba!
Köszönöm szépen :)
Megvolt a teszt, a zaj tényleg kevesebb lett. Viszont a hosszú záridősek beállításait itt még ki kell tapasztalnom. A gép beállításai is mások, még nem igazán használtam hosszú záridős képekhez, de van mit tanulni azt hiszem :)

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

TiSza, őszintén szólva nagyon szerettem azt a 450döt, nehezen váltam meg tőle. Ez a D90 mást kíván, jó kis masina. Viszont csomó dolgot a beállításokkal újra kell gondolni, másképpen viselkedik mint a 450.
Teljesen igazad van, az árak csúnyán el vannak szabadulva Nikonéknál. Újat semmit nem vettem hozzá... A tele kivételével de az meg nem Nikkor. Viszont egy kellemes csalódás volt, egy pillanatra sem gondolom, hogy másik kellene.
Az obik minősége azt hiszem képalkotásban hasonló, megegyező, a felépítés és élettartam is lényeges. Nálam a váltás egyik fő oka az objektívek minősége volt. A 17-40L volt az ász, vele minden okés volt:))
De ugye mindenből L-eset venni... hát ahhoz kellenek a források...
Szeressem a fix-eket de azt hiszem ezen nem agyalhatok :D 450 -hez is volt két olcsóbb fixem, ehhez is van kettő, ez a szám asszem a már fent általad is említett árak miatt, mostanában nem változik :D

Unknown írta...

Remeg foto.. tetszik a levelek keringoje

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Köszi szépen :)