2011. január 31., hétfő

Sötét korok... (Zsámbéki romtemplom kicsit másként)

7 megjegyzés:

Gehring János írta...

Egészen újszerű megközelítése a helynek. :)

TiSza írta...

Érdekes hangulatú kép, és nem is lenne rossz, de kicsit bántó az épület körüli fehér "glória". Ilyennel én is küszködtem egy hajnali képnél, és nem is tudom, hogyan lehet kivédeni... Persze nyilván van rajta valami utószínezés, de emlékszem, hogy az eredeti, "színhelyes" képen is ott volt a fehér kontúr.

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

János köszönöm szépen, hogy írtál, örülök ha tetszik ez a fajta megközelítés! :)

TiSza:) nagyon köszönöm, hogy megírtad a gondolataid. Igen sajnos ott a fehér kontúr de engem nem bántott annyira. Persze megértem ha másként látod a dolgot. Igazad van, ennek az alapképén is van fehér körvonal, ez egy alexpos erős ellenfényes kép átalakított verziója (nem tudom, hogy ennek az eredetijét feltettem volna valahová, na majd megnézem)
Egyébként nem vagyok egy csúcs PS kezelő, alap dolgokat tudok kivitelezni, aztán annyi a tudományomnak :D na jó... kicsit erős volt, de tényleg nem tudok extra dolgokat a programmal kapcsolatban.
Itt erősen meg van tolva a kontraszt, a színhőmérséklet melegítve, illetve színes szűrőket is kapott. De az a fránya fehér vonal mindvégég masszívan ott volt.

Marcsi írta...

Szia Mazsi! Nagyon szeretem a képeidet és Téged is igaz barátnak tartalak! Kaptam ma egy díjat, amit továbbítanom kell! Bocsi! :)
http://marcsisfotok.blogspot.com/2011/02/kreativ-blogger-vandordij.html#comments

TiSza írta...

Az eredeti színhelyes képnél a sajátomra gondoltam, amin szintén ott volt a fehér kontúr, már rögtön fényképezéskor, ezért gondoltam, hogy a tiéden sem az utókezelés tette oda.

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Marcsi:-) Köszönöm szépen!

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Értelek TiSza:) Megnéztem több ott készült képet is a sajátok között és kettő kivételével egyiken sincs ez a jelenség.