2010. június 1., kedd




































Bogivilág

A képek a Fóti Somlyón készültek

8 megjegyzés:

Kozma Erzsébet írta...

Ez ám a lepkés sorozat! Nagyon szép mindegyik, nem tudnék választani.

Marcsi írta...

Húúúú! Gyönyörű sorozat! A fények, a háttér minden összhangban. Nagyon tetszik. Én sem tudnék választani, mindegyik kedvenc.

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Örülök, hogy így látod! :)

Sajnos a viszonylag erős szél miatt nem nagyon lehetett makrózni, nagyrészt a 70-220-al készültek a képek, de az idén úgy fest sok a bogi a Somlyón szóval lesz még lehetőség :)

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Marcsi nagyon köszi:))

Már alig vártam, hogy lepizhessek egy picit, de ahogy Erzsinek is írtam, nem volt velem az időjárás, bár felkerült a makró, de nem tudtam jó képet készíteni vele igazán, viszont a tele egyre közelebb kerül a szívemhez (csak ne lenne olyan nehéz...)

TiSza írta...

Nekem tetszik, hogy a környezetből is ott van valami! A fűszálak életet visznek a képekbe. Olyan sok elmosott hátterű lepkefotót látni mostanában, hogy az ember kicsit belefásul az egyébként remek, mosott hátterű képekbe.

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Köszönöm TiSza!
Örülök, hogy tetszenek a képek! :)

Nagyon egyet értünk a háttereket illetően. Annyira törekszünk a tökéletes homogén hátterekre, hogy közben sablonossá válnak a képek, és már nem lesznek többek tiszta, tökéletes technikánál, és ez nem jó, mert elvész a lelkük.
Persze egy szépen mosott, egyöntetű háttérnek is megvan a maga szépsége, ha kellő tartalommal bír a főtéma. Elég részletgazdag, kiemelkedik a háttérből.

Várday Béla írta...

Nagyon szép munka, gratulálok!
Üdv

L-B. Melinda "mazsóca" írta...

Köszönöm, örülök, hogy így látod! :)